Prova på Flamenco!!- gratis

dansaflamencoNyheterLeave a Comment

Vill du satsa på dig själv och ditt välmående detta år? Prova något som du aldrig vågat prova förut? Stärka upp ditt skelett och ditt självförtroende? Ha egentid där du kopplar bort allt annat för en stund?

Kom och prova om FLAMENCO är något för dig då!

Tisdag 5 februari har du möjlighet att kostnadsfritt prova dansa. Du får då kännedom om hur en klass kan se ut, lära dig nya rytmer, stampar och hand-och armrörelser.

Tid: Tisdag 5 februari  kl 18.30-19.30
Plats: Bankgatan 10 B Umeå
Kostnad: gratis!
Ta med dig bekväma kläder som är lätta att röra sig i, gärna en sko med en upphöjd klack, behöver inte alls vara hög. Det viktigaste är att den sitter bra på foten. Har du inga passande skor eller är osäker, kan du ta med dig några förslag så tittar vi på dem när du kommer, alternativt dansar du utan skor!
Välkommen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *