Äntligen helgkurs!

dansaflamencoKurser, OkategoriseradeLeave a Comment

I helgen har jag äntligen haft intensivkurs i flamenco. Både för nybörjare och för den trogna gruppen på fortsättningsnivå.
Jag har verkligen saknat att undervisa regelbundet i flamenco den här terminen, men det har inte gått ihop med mitt andra heltidsjobb och andra ströjobb som jag har.

Men tillslut fick jag i alla fall till en helgkurs. Det är alltid lite pirrigt när en inte har regelbundna kurser att planera innehållet tycker jag. Jag vill få med så mycket som möjligt för de personer som aldrig dansat flamenco förut. De ska få höra så mycket bra flamencomusik som jag bara hinner pumpa ut, lära sig variationen på dansen och trots att det är för helt nybörjare ska de känna att de dansar under helgen, så det inte blir FÖR mycket information. Det viktigaste är dock att de hela tiden ska känna sig trygga med mig och trygga i danssalen. Det är ju en helt ny dansform, som inte så många känner till.

Det blev intensiva och svettiga timmar och sååå trött jag är eftersom fötterna är lite ovana med så många stamptimmar i klackskor just nu. Men sååå nöjd i själen av att få dansa och av att få möta deltagarna igen. Vi har ju setts nu i flera år många av oss, så det känns som en härlig och hemtrevlig grupp att ha att göra med!

Nybörjargruppen hoppas jag också få möta igen. Det var riktigt härlig energi!

Med ett leende sitter jag nu här måndag förmiddag med en härlig träningsvärk som kryper sig fram. Precis som det ska vara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *