Höstlov och sevillanasrepetition

dansaflamencoKurserLeave a Comment

Hej!
Denna vecka är det uppehåll från dansklasserna. Det kan vara bra att få lite tid att också smälta det man har lärt in. Jag tycker själv att det verkligen börjar arta sig med alla Sevillanassteg. Jag förstår att det till en början kan kännas mest bara rörigt och en hel massa steg som är svåra att hänga upp på något, vilket gör det svårt att komma ihåg, men det kommer att lossna. Tid och tålamod och snart och vi en hel Umeåjuerga 🙂
Ni som går mina kurser, kommer att få en länk med stegen på tur 1 och 2 till er e-post. Hojta till om ni inte får något!
Då har ni något att öva på under höstledigheten, så ses vi igen v. 45

Lycka till ! 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *