Danskurser höstterminen 2019

dansaflamencoKurserLeave a Comment

Just nu njuter vi av sommarledighet, men kurserna är tillbaka igen till hösten med start tisdag 10 sept!

NYBÖRJARE 1:

TISDAGAR KL 18.15-19.30

Start v.37 10 sept, Sista tillfälle 3 dec
Uppehåll v. 44

Plats: Bankgatan 10 B Umeå
Kostnad: 1590 kr

Beskrivning: För dig som dansat en termin förut är det här kursen för dig! Vi bygger på grunderna i flamenco. Rytmer, stampar, hand-  och armrörelser och lär oss en enklare koreografi så att när du gått klart terminen ska känna att du verkligen prövat på att dansa flamenco och förhoppningsvis känt något av dansen 🙂
Rekommendation är att gå denna nivå i alla fall två terminer, så det hinner sjunka in och landa i kroppen innan du går vidare till nästa nivå.
Denna nivå kan också passa dig som dansat någon termin innan, men också om du haft långt uppehåll och vill repetera dina kunskaper.

Anmälan: Du är alltid välkommen att rådfråga mig om du har några funderingar innan du anmäler dig. Maila dina uppgifter, såsom namn, adress, telefonnr till info@dansaflamenco.se
När du skickat din anmälan får du inom några dagar en bekräftelse med faktura.

Notera att efter 20 aug är anmälan bindande!

 

 

FORTSÄTTNING

TISDAGAR KL 19.35-21.00

Start 10 sept, Sista tillfälle 3 dec
Uppehåll v. 44

Plats: Bankgatan 10 B Umeå
Kostnad: 1790 kr

Beskrivning: Du som har dansat två terminer eller mer, som känner till flamencons grunder och vill satsa lite mer på dansen. Vi fördjupar oss i fler rytmer och fler ”palos”- flamencostilar. Har du dansvana sedan förut kan du alltid bolla med mig vilken nivå som passar dig bäst denna termin.

Anmälan: skicka ett mail till info@dansaflamenco.se  Ange namn, adress, telefonnr, så kommer det bekräftelse med faktura inom några dagar. Notera att efter 20 aug är anmälan bindande!

DANSA ÄNNU MERA..

Vill du anmäla dig till båda kurserna får du 30 % rabatt och betalar sammanlagt 2300 kr.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *