Flamencokurser vårterminen 2022

dansaflamencoKurser2 Comments

Nybörjare:

Onsdagar kl 17.45-19.00

start v. 6
9 februari 12 tillfällen, (sista tillfället 4 maj)
Uppehåll v. 10 och 16
Fredag 29 april blir också ett danstillfälle då vi firar Internationella dansens dag tillsammans!

Plats: Bankgatan 10 B i Umeå

Kostnad: 1875 kr

Beskrivning: Denna klass passar dig som är helt ny för flamenco. Vi läs oss grunderna i flamenco; rytmer, stampar, hand- och armrörelser och lär oss en enklare koreografi. När terminen är klar ska du få gå hem med känslan av att du verkligen har dansat flamenco och fått en inblick i dansens ursprung och känslouttryck.

Rekommendation är att gå denna nivå i alla fall två-tre terminer, så det hinner sjunka in och landa i kroppen innan du går vidare till nästa nivå.

Anmälan: Du är alltid välkommen att rådfråga mig om du har några frågetecken innan du anmäler dig. Vid anmälan mailar du dina uppgifter såsom: namn, adress, telefonnr och om du är covidvaccinerad eller inte till info@dansaflamenco.se

När du skickat din anmälan får du inom några dagar en bekräftelse och senare faktura i pdf-format.

Notera att fr.o.m 2 feb är anmälan bindande! Det innebär att om du avsäger dig din plats på kursen, debiteras du ändå 50 % av kursavgiften. 

Fortsättning:

Onsdagar kl 19.00-20.15
12 ggr

start v. 6
9 februari 12 tillfällen (sista tillfälle 4 maj)
Uppehåll v.10 och 16
Fredag 29 april blir också ett danstillfälle då vi firar Internationella dansens dag tillsammans!

Plats: Bankgatan 10B

Kostnad: 1875 kr

Beskrivning: Du som har dansat två terminer eller mer, som känner till flamencons grunder och vill satsa lite mer på dansen. Vi fördjupar oss i fler rytmer och fler ”palos”- flamencostilar. Här går vi fram i lite snabbare tempo. Har du dansvana sedan förut kan du bolla med mig vilken nivå som passar dig bäst denna termin.

Anmälan: skicka ett mail till info@dansaflamenco.se
Ange namn, adress, telefonnr och om du är covidvaccinerad eller inte , så kommer det bekräftelse med faktura i pdf-format inom några dagar.

Notera att fr.o.m 2 feb är anmälan bindande! Det innebär att om du avsäger dig din plats på kursen, debiteras du ändå 50 % av kursavgiften. 

Vi följer hela tiden rekommendationerna kring covid-19 vilket innebär att situationen kan förändras. Denna kursstart förutsätter att restriktionerna fortfarande tillåter att ha dansklasser inomhus. Det finns denna termin färre platser än vanligt för att undvika att det ska bli trångt. Behöver man sedan under terminens gång stanna hemma pga symtom eller covid-sjukdom, löser vi det på bästa sätt genom videoinspelningar för att Du inte ska missa för mycket av dansklassen. Vi vill också vid anmälan veta om Du är vaccinerad eller inte. 

2 Comments on “Flamencokurser vårterminen 2022”

 1. Ingrid Svedmark

  Hej,
  Jag undrar om du kommer att ha nybörjarkurs även hösten 2022?
  Jag är mycket intresserad, men eftersom jag bor och arbetar i Örnsköldsvik så behöver funderar om och hur det kan fungera för mig!
  Jag är covidvaccinerad tre ggr.
  Vänliga hälsningar,
  Ingrid Svedmark

 2. Sofias Flamenco

  Hej Ingrid, Ja jag kommer att ha nybörjarkurs till hösten också. Håll utkik här på sidan eller följ mig gärna på facebook: sofias flamenco så får du de senaste nyheterna där! 🙂
  Önskar dig en trevlig sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *