Sommarkurs i flamenco för barn och vuxna 19-21 juni!

dansaflamencoKurser, Nyheter, OkategoriseradeLeave a Comment


Kurs 1:

Barn 5-7 år, kl 16.30-17.20 ( alla tre dagar) Pris: 350 kr

Här provar vi på ett lekfullt sätt flamencons grunder såsom stampar, klappar och en lättare koreografi. Man behöver inte ha dansat innan, utan kommer som man är, gärna med skor eller sandal med lite klack för en härligare känsla när man stampar.

Kurs 2:
Barn 9-12 år, kl 17.30-18.30 (alla tre dagar) Pris: 450 kr
Vi provar på flamencons grunder med rytmiska stampar och klappar och utrymme för eget uttryck. Vi dansar igenom en flamencokoreografi. Ha gärna en sko med klack och kjol kan vara härligt att få svänga runt i 🙂

Kurs 3:
Sevillanas för vuxna, kl 18.45-20.00 (alla tre dagar) Pris: 550 kr

Sevillanas är en populär pardans som dansas i Spanien. Det är en folkdans som kan dansas av två kvinnor, två män eller man och kvinna. Man håller inte i varandra utan dansar mot/med varandra. Den består av fyra olika turer och är väldigt rolig att kunna dansa eftersom de har samma form världen över och ofta dansas, sjungs och spelas i festliga sammanhang. Sevillanas kan även dansas som uppvisningsdans, men ses oftare oftast dansas och sjungas ute på barer eller festivaler. Till denna kurs krävs ingen förkunskap och heller ingen partner.

Plats för kursen: Bankgatan 10 B Umeå, Prana Friskvårds lokaler

Anmälan till: info@dansaflamenco.se

När du fått faktura och bekräftelse på din anmälan är den bindande. Det innebär att om du avsäger dig din plats på kursen debiteras du 50% av kursavgiften.

Tveka inte att höra av dig med frågor om du undrar över något.

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *